-Des de que era menudet, a casa ens han agradat molt. Segons explica ma mare, quan ella anava a casa d'Eleneta, sempre tenia safates preparades per donar a uns i a altres. La veritat és que l'anís no m'agrada massa, però estos rotllets estan boníssims.
INGREDIENTS:
-Sucre (1 got de vi).
-Oli de girasol 1 got de vi).
-Anís per fer pastes (1 got de vi, si fem servir anís del normal, com que és més fort, el rebaixem amb aigua, posem la meitat del got d'anís i l'altra meitat d'aigua, perquè si no se'ns pot encendre el forn).
-2 Llimonaes (gassificant per reposteria)
-Farina (la que admitisca).
ELABORACIÓ:
-Posem en un recipient l'oli, el sucre i l'anís i ho anem mesclant amb unes varilles o amb el que volguem. Després anem afegint la farina poquet a poquet fins que veiem que s'ha fet una massa que ja es pot pastar. Anem fent boletes menudetes i, després amb el dit els fem un forat al mig i els anem donant la forma de rotllets. Posem un poquet més de sucre en un platet i anem passant els rotllets pel sucre abans de colocar-los a la safata del forn. Amb el forn precalent a uns 180º, posem la safata amb els rotllets dins i ens esperem a que es facen, en poc menys de mitja hora els tenim. No ens hem d'esperar a que es queden dauradets, perquè se'ns secarien molt.