diumenge, 1 de maig del 2011

Hamburgueses

-Està clar que és un plat fàcil de comprar ja fet i que és el que tots solem fer, però l'altre dia ma mare em deia que ella aprofitava quan comprava carn picada per fer-les, i així els hi pots afegir els ingredients que tu vullgues, vaig fer la prova i em va semblar molt interessant.

INGREDIENTS:
-Carn picada (de vedella, de porc, o barrejada).
-Ceba.
-Xampinyons.
-Julivert.
-Espècies (podem aegir totes aquelles que ens agraden, a mi m'agrada posar herbes provenzals).

ELABORACIÓ:
-Tallem la ceba i els xampinyons ben menudets i fem una massa amb la carn picada. Podem posar un ou perquè ens quede més compacta, però no fa falta. Afegim les espècies i ho mesclem tot bé i anem agarrant trossos de massa i xafant-los per donar-los la forma que volguem. Quan més els xafem, més fàcil serà que se'ns facen per dins. Els posem en una paella per al foc i ja està, cadascú ho cuina al seu gust.