dissabte, 11 d’abril de 2020

Coca de carlota (pastanaga) lleugera


-La veritat és que és una versió del pastís de carlota que ja tenia penjat, però tenint en compte que tancats a casa ens movem prou menys que en la vida normal, he mirat d'alleugerir-lo al màxim gastant farina integral i sucre negre, que és més sa que el blanc. Ja que no tenia llevat fresc per fer la mona de Pasqua, que encara tinc pendent en aquest bloc, he buscat una substituta, que a més és molt ràpida de fer.


INGREDIENTS:
-Carlota (pastanaga), 150 grams, un parell de carlotes mitjanes.
-Sucre negre, 150 grams.
-Farina integral, 170 grams.
-Mantega, 150 grams.
-LLevat de sobre, 8 grams (mig sobret aproximadament).

ELABORACIÓ:
-Pelem i piquem les carlotes. En un recipient les posem amb la resta d'ingredients i ho barregem tot bé amb la batedora de varetes. Ho posem en un recipient per anar al forn, untant-lo prèviament amb mantega o amb un esprai de reposteria perquè no s'enganxe i ho posem al forn, prèviament escalfat a 180 graus. En 30-40 minuts estarà feta, però podem punxar en un ganivet per provar, i si ix nét és que ja està. No convé que es passe massa perquè si no queda molt seca.

Cap comentari:

Publica un comentari