INGREDIENTS:
-"Petxugues" de pollastre (tallades fines o grosses, com més ens agrade. Depenent com, entre 2 i 4 per persona).
-Xampinyons (jo gaste la safata laminada del mercadona, que ja ve neta, i ni els talle ni res).
-Oli (un xorret però no molt).
-Sal.
-Nata (1 brick dels menudets. Per consell de ma mare, compre la de montar, que serveix per montar i per cuinar, en canvi la de cuinar no serveix per montar).
-Formatge roquefort (opcional, jo en pose un bon tros, però depén de com ens agrade de fort).
ELABORACIÓ:
-En una paella amb un poquet d'oli, anem fent les "petxugues" i salant-les fins que queden cuites i daurades per les dues bandes. A mesura que les fem, les anem reservant en un plat. En la mateixa paella, una vegada hem acabat, fem els xampinyons, afegint-los també sal. Quan ja estan fets, posem la nata i el formatge a trossets perquè es vaja desfent. Quan la nata ja fa xup xup, tornem a afegir el pollastre i deixem que es vaja sucant amb la nata a foc lent. Quan ens sembla que la nata s'ha reduït prou i el pollastre està ben mullat, ho servim, amb una bona barra de pa per sucar la nata, la qual cosa personalment m'encanta.
Enhorabona!!! Tens un premi al meu blog!!
ResponEliminaChus