dijous, 13 d’octubre del 2011

Llonganisses amb pebrets

-Un plat molt bo, per dinar, berenar, sopar o per esmorzar el dia següent si sobra. En entrepà o en el plat, perfecte igualment. També permet moltes variacions, de l'ingredient principal i dels acompanyaments, però la base és la que he posat al títol.

INGREDIENTS:
-Llonganisses blanques (les d'Ontinyent del mercadona són molt bones, i les del meu poble també).
-Pebres (verds i/o rojos, com més ens agraden)
-Alls.
-Xampinyons.
-Oli
-Sal.

ELABORACIÓ:
-En una paella, torrem les llonganisses amb un poquet d'oli i les retirem i torquem la paella perquè no quede el greix que solten. En la mateixa paella, i amb un poc d'oli, sofregim els xampinyons, amb els allets, sencers amb un tallet si no ens els volem menjar o tallats a trossets si sí que volem. Retirem els xampinyons i posem més oli per fregir els pebres tallats a trossos no molt menuts. Posem un poc de sal depenent del gust de cadascú. Quan ja està el pebre fregit, tornem a posar-ho tot junt a la paella i afegim un poc d'oli si veiem que no n'ha quedat prou, perquè després estarà molt bo per mullar o per fer el pa sucoset si és que fem entrepà. Ho deixem un poc a foc lent tot junt perquè es mescle tot i estiga calentet i ja està. Al dia següent, encara està més gustós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada