dimarts, 25 d’octubre del 2011

Llibrets de llom amb pernil dolç i formatge

-Una altra recepta que havia menjat mil voltes, precuinada, en bars, o en altres llocs, però en ningun lloc ho he trobat tant bo com quan els fa ma mare.

INGREDIENTS:
-Llom de porc (quan anem a la carnisseria diem que ens ho talle per fer llibrets i finet, i ja directament ens ho fan de dos en dos trossets oberts per la meitat).
-Llet
-Pernil dolç
-Formatge
-Ou
-Pa ratllat
-Oli

ELABORACIÓ:
-Posem els llibrets de llom en remull en llet perquè vagen fent-se blanets. Després els obrim i posem dins el pernil dolç i el formatge. Podem enganxar-ho amb palillets perquè després al fregir-los no s'obriguen ni es desmonten. Una vegada tancats, els arrebossem passant-los per ou batut i per pa ratllat. Per acabar, posem oli abundant en una paella, i quan està ben calent, fregim els llibrets. A mesura que els anem traient, els posem en un plat amb paper de cuina perquè xuple l'oli i no ens queden tant oliosos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada