diumenge, 3 de març del 2013

Lluç en salsa verda

-M'agrada ben poc el peix, i el lluç no és un dels meus favorits, però s'ha de menjar peix perquè és sa i, posats a fer-ho, l'all i el julivert sempre són bons acompanyants. A més té l'avantatge que està fet en un moment. 

INGREDIENTS:
-Lluç (com més ens agrade, jo el preferisc en rodanxes).
-All (vàries dents, depén quant ens agrade).
-Julivert picat.
-Oli
-Sal
-Vi blanc (un xorret generós)
-Caldo de peix (si el tenim, si no, aigua)
-Farina (una cullerada)
-Pinyons.

ELABORACIÓ:
-En una paella prou gran, posem un bon xorret d'oli i comencem a sofregir els allets tallats ben menudets. Quan estan daurats, afegim el vi blanc i el julivert picat i una cullerada de farina i ho anem movent ben mogut.  (la farina és perquè la salsa quede un poc més espesa). Afegim també un xorret de caldo de peix o d'aigua perquè no ens quede massa seca la salsa. Quan està tot ben barrejat, posem el lluç repartit per la paella i deixem que es faça per un costat (tarda un parell de minuts). Li peguem la volta perquè s'acabe de fer i afegim els pinyons (els pinyons no són necessaris, però a mi m'agraden molt). Tapem la paella amb el foc apagat o a foc mínim perquè el lluç vaja afegint el seu sabor a la salsa i després servim, acompanyat de pa millor, per poder mullar la salseta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada