diumenge, 5 de juliol del 2009

Pollastre al forn


-Menjar típic i amb moltes formes de cuinar-lo, però des de que era menudet, que era un dels meus sopars preferits quan el feia ma mare, i aquesta és la seua manera:

INGREDIENTS
-Pollastre
-Ceba
-All
-Tomaca
-Oli
-Llorer
-Vi blanc o conyac

ELABORACIÓ
-Es tallen la ceba, la tomaca i l'all de la manera que cadascú preferisca, salem i especiem el pollastre i, en una cassola de fang untada amb oli, posem tota la verdura i el pollastre, juntament amb les fulles de llorer, li posem un poc d'oli i la posem al forn, prèviament escalfat. A la mitja horeta, es tira un xorret de vi blanc o conyac i es deixa al forn per que s'acabe de fer. Quan veiem que ja està, ho treiem del forn. (Com a variant, es poden afegir des del principi creïlles tallades en rodanxes o xampinyons).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada