![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAE0DId0Zpon8BLDId3u2JcNmClbO_cEAvD3xmypfTPxLfhJ6-H5xhKtNo9XH6V9ywtPvGAGrqmj0hUmyHbNnFA5YkTQ2IK5hnP4B-pjzsyZtoOg2yD4zlevx7Uc27rTbz2ZRdoPdKf1w/s200/Palets+amb+bac%C3%B3+i+formatge.jpg)
INGREDIENTS:
-Bastonets de pà.
-Bacó a tallades fines.
-Formatge a talladetes fines, nosaltres normalment comprem Havarti.
-Oli.
ELABORACIÓ:
-Tallem el bacó i el formatge en tires igual d'amples que els bastonets de pa o un poc menys. En rotllem cada bastonet amb una tira de formatge i una de bacó de manera que el bacó quede per fora. Per subjectar-ho, podem gastar un "palillo". Quan ja tenim tots els rotllets fets, en una paella, calfem oli d'oliva i fregim cadascun dels rotllets fins que veiem el bacó dauradet. Interessa menjar-se'ls ràpid perquè si no el pa va fent-se blanet i no està tant bo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada