dilluns, 21 d’octubre del 2013

Xampinyons al roquefort

-En casa ens agraden molt els xampinyons, i els mengem de moltíssimes maneres i acompanyant molts
ingredients diferents. Jo tenia el record d'algun bar en el qual me'ls havien tret sencers, farcits amb alguna cosa, i amb salsa. Vam decidir provar-ho i el resultat va ser molt bo, tant, que ara ho compartisc.

INGREDIENTS:
-Xampinyons (Com més grans, millor)
-Bacó (El podem comprar ja en tires o a tallades i tallar-lo en trossets xicotets, com volguem)
-Oli
-Sal.
Per la salsa roquefort:
-Formatge roquefort (la quantitat depén de com ens agrade de fort)
-Nata líquida (jo pose un brick menut, i la gaste per montar, perquè serveix per les dues coses, en canvi si la compres només per cuinar, no serveix per montar).

ELABORACIÓ:
-Netegem els xampinyons ben nets i els llevem els troncs. Reservem els troncs i tallem els tronquets en trossets ben xicotets. En una paella amb oli, sofregim els troncs tallats juntament amb el bacó també tallat a trossets menudets. 
Per una altra banda, posem una paella al foc i desfem en ella un tros de roquefort. Quan ja està, afegim la nata i ho provem de sal, si fa falta, n'afegim. Deixem que la salsa colle un poc.
Posem els xampinyons en un recipient per anar al forn i els anem farcint amb el sofregit del bacó i els tronquets. Després tirem tota la salsa roquefort per damunt i posem el recipient al forn pre escalfat a 200 graus, en 15 o 20 minuts ho tindrem llest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada