Ja fa temps que vaig buscar per internet la recepta del batut de xocolata. A més, l'altre dia, va vindre Sílvia dient que els batuts de vainilla de la teteria eren boníssims i vam pensar que per què no ho intentàvem. Seguint el mateix procés que el de xocolate, vam fer un experiment i la veritat és que el resultat és boníssim.
INGREDIENTS:
-Gelat de vainilla (250 l per dos batuts).
-Sucre (una cullerada sopera o més o menys depenent de com ens agrade de dolç).
-Vainilla (una rameta, encara que si en podem trobar en pols, millor, una culleradeta).
-Llet (La suficient perquè a l'afegir-la a la resta d'ingredients queden un 250 ml per cada batut).
ELABORACIÓ:
-Posem tots els ingredients en el got de la batedora de got i ho batem ben batut perquè quede tot ben barrejat, sobre tot el gela ben desfet i la vainill, si és en rama, el més desfeta possible. A l'hora de servir-los, fem-ho de manera que la bromera, que és molt gustosa, quede repartida entre tots els gots.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada