![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHVkwNx4qpqw87CuPUDgViVR3JVTuw96gi2LvkIN75kGCy-CH2xaNgny7RPH5lkqtUFk7r7lzvts-UflPpnjJ8dMQYUYkYvsQwFTYxK4LDUAd6-4VW8Io_pVPc9vHn_WsgnwIb-B3qIx8/s200/Batut+de+vainilla.jpg)
INGREDIENTS:
-Gelat de vainilla (250 l per dos batuts).
-Sucre (una cullerada sopera o més o menys depenent de com ens agrade de dolç).
-Vainilla (una rameta, encara que si en podem trobar en pols, millor, una culleradeta).
-Llet (La suficient perquè a l'afegir-la a la resta d'ingredients queden un 250 ml per cada batut).
ELABORACIÓ:
-Posem tots els ingredients en el got de la batedora de got i ho batem ben batut perquè quede tot ben barrejat, sobre tot el gela ben desfet i la vainill, si és en rama, el més desfeta possible. A l'hora de servir-los, fem-ho de manera que la bromera, que és molt gustosa, quede repartida entre tots els gots.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada