INGREDIENTS:
-Arròs (1 tasseta per persona9
-Caldo de putxero (2 tassetes per cada tasseta d'arròs)
-Alls (al gust)
-Oli
-Sal
-Ous (els suficients per, una vegada batuts, tapar tota la superfície d'arròs de la cassola)
-Canyella
-Julivert
-Pebre verd
ELABORACIÓ:
-En una paella, posem un xorret d'oli i sofregim un parell d'allets fins que estan daurats, opcionalment podem posar també un trosset de pebre verd i sofregir-lo també. Després afegim l'arròs i el sofregim també. Una vegada tot sofregit, ho posem juntament amb el caldo en una cassola per al forn i ho posem al forn a temperatura alteta.
Mentre que es va fent l'arròs, batem els ous i posem un poc de canyella i sal. Quan ja practicament s'ha consumit tot el caldo de l'arròs, tirem els ous per damunt fins que es tapa tota la superfície i deixem que collen fent-se la "crosta". Després ja el podem treure del forn i escudellar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada