dimarts, 29 de juliol del 2014

Truita amb pernil

Tot i que la cuina de ma mare, i la d'este bloc, és molt tradicional, a ella sempre li ha agradat anar fent coses noves. Recorde que, de menuts, un dia ens va fer aquest plat que havia aprés i al qual no estàvem acostumats. L'altre dia, estant a València em va cridar des del mercadona per dir-me si m'apetia, que estaven d'oferta les truites (és una altra característica d'ella, cuinar segons què està més barat). Vaig recordar que feia temps que no en menjava i em va apetir molt. Com sempre, el resultat, va ser molt bo. 

INGREDIENTS:
-Truita (una per persona).
-Pernil (una o vàries talladetes per persona, depèn quant ens agrade).
-Farina (una miqueta per passar cadascuna de les truites).
-Oli (d'oliva o de girasol, un bon xorret per fregir, tenim en compte que serà complicat reciclar-lo per la farina i el gust a peix).

ELABORACIÓ:
-Quan comprem la truita, diem en la peixateria que ens lleven l'espina i el cap, els podem guardar per fer caldo. Obrim la truita per la meitat i posem dins les tallades de pernil que volguem. Tornem a tancar el peix i el passem bé per farina. Posem una paella amb oli al foc i, quan està ben calent, passem la truita una miqueta per cada costat i ja està.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada