dissabte, 12 de novembre del 2011

Calamarets amb pebres

-Un plat similar al de les llonganisses o llom amb pebrets. Segons ma mare aquest és l'original, el primer que ella va fer i a partir del qual va fer les variacions, i també el que a ella més li agrada. A mi m'agraden més les llonganisses, però els calamarets també estan molt bons. Ma mare diu que ella no li posava xampinyons, perquè igual encara ni existien, jeje, però jo els pose i queden molt bons.

INGREDIENTS:
-Calamarets.
-Xampinyons.
-Pebres verds per fregir.
-Alls.
-Oli. 
-Sal.

ELABORACIÓ:
-Si no ens els han netejat a la peixateria, hem de netejar els calamars, els traiem els ulls i els budells i el plastiquet que tenen dins del tubo i després els rentem bé i els escorreguem. En una paella amb oli calent, posem els allets amb un tallet perquè no esclaten, fregim els calamars fins que veiem que agafen el to rosadet i els retirem. A continuació, fregim els xampinyons tallats a trossets i els retirem. Al final fregim els pebres, si són molt grans els tallem a trossos i, quan ja estan, ho mesclem tot a la paella. Amb bona cosa de pa per mullar, a disfrutar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada