INGREDIENTS:
-Sucre (300g.)
-Farina (160g.)
-Margarina (180g.)
-Xocolate (250g.)
-Llevat ("levadura royal") (una culleradeta de moka)
-Ous (8)
ELABORACIÓ:
-Es separen les clares dels rovells dels ous i s'alcen amb la batedora fins que es deixen a punt de neu, quan ja estan, s'afegeix el sucre i es continua treballant amb la batedora. Per separat mesclem la resta d'ingredients i després ho afegim tot mesclant-ho poc a poc, però ja sense moure-ho massa amb la batedora. Mentre que ho anem preparant tot, anem escalfant el forn a uns 200ºC, ben calent. Posem tot en un motlle per posar al forn i cap a dins. Quan ho posem al forn ja podem posar la temperatura a uns 180ºC. Encara que s'alce la masa, s'ha de deixar més rato dins perquè s'acabe de fer per dins, la qual cosa pot tardar aproximadament una hora.
Quina pinta més bona! A vore si ens cau algun dia un tros d'eixe bescuit
ResponEliminammmh! quina bona pinta!!
ResponEliminaenhorabona
té que estar boíssim ;)