INGREDIENTS:
-Una Orada mitjana
-Una ceba
-Una carlota
-Una tomaca
-Dos grans d'all
-Pebre negre (Entre 10 i 15 grans)
-Oli d'oliva verge extra (Un poc més de mig got)
-Vinagre de vi blanc (Un poc menys de mig got)
ELABORACIÓ:
-Si no ens ho han fet a la peixateria, treiem l'espina i el cap del peix i li treiem els filets. De cada filet fem 2 o 3 trossos depenent de com siguen de grans.
En un got, posem un poc menys de la meitat de vinagre i la resta l'omplim amb l'oli d'oliva i ho mesclem bé.
Tallem les verdures a trossets menudets i en posem la meitat en un perol. Tirem la meitat de la mescla de l'oli i el vinagre per damunt de les verdures i els grans de pebre negre. Repartim per damunt els trossos de peix i posem damunt la resta de les verdures i la resta de l'oli i el vinagre, fins que quede cobert o més o menys cobert. Li posem la tapa al perol i el posem a foc viu fins que comença a bullir. Quan bull, treiem la tapa del perol i deixem bullir a foc mig 25 minuts més. Passat este temps, apaguem el foc i deixem que es refrede en el mateix perol. Una vegada atemperat ja ens el podem menjar o el podem guardar en la nevera fins un altre dia. Jo me'l vaig menjar dos dies després i estava molt bo.
Casino - Dr.CMD
ResponEliminaThe 포천 출장안마 ultimate 보령 출장샵 guide to the Casino - Dr.CMD.com is the ultimate 여주 출장안마 guide to the Casino. We share 창원 출장안마 all the great benefits 대구광역 출장샵 of Dr.CMD's website, exclusive promotions,