INGREDIENTS:
-Conill (trossejat, una safata d'uns 500g. dona per dos persones, més o menys)
-Creïlles.
-Ceba.
-Oli.
-Sal.
-Conyac.
ELABORACIÓ:
-En una safata pel forn, posem les creïlles tallades en rodanxes finetes i per damunt la ceba tallada com més ens agrade, li posem sal i oli i ho posem el forn, que tindrem prèviament escalfat a uns 200º. Ho tenim mitja horeta fent-se i després afegim el conill tallat a trossets i ja salat i li torem un xorro d'oli per damunt. Al cap d'un poquet, afegim un xorret de conyac per damunt del conill i deixem que es consumisca i s'acabe de fer. Quan el conill ja està ben dauradet, ja està. Podem afegir les espècies que més ens agraden o també uns xampinyons, però si afegim xampinyons, jo personalment preferisc fer-los fora en una paella i després afegir-los a la safata pel forn al final.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada