INGREDIENTS:
-Plàtan
-Melmelada (podem fer la de poma o fer-ne servir qualsevol que ens agrade de pot).
-Ous (2)
-Sucre (60 grams)
-Mantega (60 grams)
-Farina (125 grams)
-1 pessic de sal
ELABORACIÓ:
Per fer la massa, batem un dels ous, i li afegim els 60 grams de sucre, la farina i la mantega, que haurem tret abans de la nevera perquè estiga més blaneta. Ho mesclem tot bé i ho posem en un motlle redó o una llanda, el que tinguem, jo faig servir un motlle de silicona i li pose damunt paper vegetal perquè no s'apegue. Per posar-ho al motlle, com que s'enganxa molt, em d'anar amb molta paciència, o er servir film transparent i després amb les mans per damunt ho anem estenent, perquè amb el film no s'apega, però resulta complicadet.
Una vegada tenim la massa ben estesa pel motlle, posem la melmelada escampada per damunt, ocupant-ho tot i, per damunt, posem el plàtan talladet a rodanxes i ben repartit per tot. A continuació, posem un ou batut per damunt i ho posem al forn, prèviament escalfat a 180 graus. Ho tenim uns 45 minuts i ja està bo per menjar-se.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada