divendres, 8 d’octubre del 2010

Crema d'espàrrecs

-Encara que preferisc menjar-me els espàrrecs al forn o a la planxa, que m'agraden molt, si volem un plat calentet, la crema és una manera ben bona i fàcil de fer-los. El procés és el mateix que per fer la resta de cremes, les quals, a mi m'agraden molt sobre tot per sopar, ja que tenen una digestió molt lleugera.

INGREDIENTS:
-Espàrrecs (dels verds, ens hem d'esperar a que siga la temporada, si no són molt cars o només estan congelats).
-Ceba
-Creïlla
-Oli
-Sal
-Aigua

ELABORACIÓ:
-En un perol amb un poc d'oli, posem a sofregir la ceba tallada a trocets i els espàrrecs i ho ajustem un poc de sal. Quan ja ho tenim més o menys, afegim la creïlla tallada a daus i aigua fins que ho tapem tot. També podem sofregir més la creïlla si volem. Quan bull, ho deixem bullir uns 25 minuts per tal que es faça la creïlla i després ho colem tot. És millor colar el caldo perquè així podem anar afegint-lo poc a poc a la batedora depenent de si volem la crema més o menys espesa. Posem tota la verdura a la batedora, jo preferisc utilitzar la de got perquè m'agrada més la textura que queda, ho cobrim amb el caldo que hem colat i provem per vore si ens queda molt espés i per provar-ho de sal, afegim el que falte i tornem a batre fins que quede al nostre gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada