divendres, 3 de maig del 2013

Vedella al roquefort amb xampinyons

-Últimament, amb Sílvia, ens hem aficcionat a menjar entrecot i, la veritat, quan està bo, no fa falta ni salsa ni res. Però quan el que comprem són escalopins, o fricandó o algun altre tipus de tall de vedella, no queda massa tendra, per això, o la fem com a fricandó, o la fem en nata, i ja que estem, roquefort i xampinyons.

INGREDIENTS:
-Vedella (tallada en escalopins, o filets, 2 o 3 trossets de carn per persona).
-Xampinyons (laminats)
-Nata líquida (un brick dels menuts dóna per dos o 3 persones)
-Formatge roquefort (depén de com ens agrade de forta la salsa)
-Oli.
-Sal.

ELABORACIÓ:
-En una paella amb un poc d'oli, posem la carn salada a fer-se fins que està daurada i la retirem. Amb el mateix oli, posem els xampinyons i els salem i, quan ja estan fets, afegim la nata i el roquefort a trossets. Deixem que es vaja desfent el formatge amb el bull de la nata i que vaja fent-se la salsa. Provem de sal i si fa falta afegim sal. Al final, afegim els trossos de carn i ho deixem un ratet a foc mínim perquè tot vaja agarrant gustet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada