dissabte, 18 de maig del 2013

Batut de xocolate

Em resisitia a posar la paraula xocolata però, abans de fer-ho, ho he buscar per assegurar-me que tal com
ho he escrit és correcte, i ho és. Aquesta recepta és una adaptació d'unes quantes que he vist per internet i, els ingredients els pose un poc a ull, però la veritat és que queda ben bo.

INGREDIENTS:
-Gelat de xocolate (250 ml per dos batuts).
-Nesquik o similar (Una cullerada sopera per batut).
-Sucre (opcional, una culleradeta per batut o més o menys depén com ens agrade de dolç).
-Llet (La quantitat necessària perquè ens isquen uns 250 ml per batut).

ELABORACIÓ:
-Posem tots els ingredients en la batedora de got hi ho barregem bé, sobre tot perquè el gelat quede ben desfet. A l'hora de repartir-ho en els gots, mirem de repartir la bromera que queda molt gustosa entre tots els gots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada