dissabte, 15 de maig de 2010

"Crosta"

-Un altre arròs al forn, i ben bo també per cert, a part de ràpid de fer, això sí, necessitem tindre caldo de putxero ja fet (en la recepta del putxero explique com fer-lo). Este és un arròs per als que realment els agrada l'arròs, perquè no porta res més, només la capa de crosta que li posem damunt, que realment és ou batut.

INGREDIENTS:
-Arròs (1 tasseta per persona9
-Caldo de putxero (2 tassetes per cada tasseta d'arròs)
-Alls (al gust)
-Oli
-Sal
-Ous (els suficients per, una vegada batuts, tapar tota la superfície d'arròs de la cassola)
-Canyella
-Julivert
-Pebre verd

ELABORACIÓ:
-En una paella, posem un xorret d'oli i sofregim un parell d'allets fins que estan daurats, opcionalment podem posar també un trosset de pebre verd i sofregir-lo també. Després afegim l'arròs i el sofregim també. Una vegada tot sofregit, ho posem juntament amb el caldo en una cassola per al forn i ho posem al forn a temperatura alteta.
Mentre que es va fent l'arròs, batem els ous i posem un poc de canyella i sal. Quan ja practicament s'ha consumit tot el caldo de l'arròs, tirem els ous per damunt fins que es tapa tota la superfície i deixem que collen fent-se la "crosta". Després ja el podem treure del forn i escudellar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada