
INGREDIENTS:
-"Careta de porc" (amb mitja la ix un bon platet, però en podem fer una sencera).
-Oli de gira-sol (un bon xorro, com per omplir bé la paella i que tot el morro quede sumergit).
-Sal.
-Pebre negre (si ens agrada).
ELABORACIÓ:
-Agarrem la careta i la rentem i sequem bé. Després la tallem a trossets tan xicotets com poguem. Aquesta és la fase més dura del procés, perquè està molt dura, jo ho faig amb tisores i acabe amb prou mal de mà, supose que també es pot tallar amb ganivet. En una paella (si no és molt gran, millor), posem prou oli a calfar. Quan ja està ben calent, tirem el morro dins i el salem i tirem el pebre negre, baixem un poc el foc i el tenim fregint un quart d'hora més o menys. La primera volta em va quedar més gelatinós que cruixent perquè el vaig fregir poc. Quan ja està ben dauradet, el treiem i l'escorreguem bé per després poder-lo menjar. Si fa falta, ara podem afegir més sal, a mi 'agrada ben saladet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada