dissabte, 10 de maig del 2014

Panga "freda"

-La veritat és que no sabia quin nom posar-li a aquest plat. He de dir que no és un plat de ma mare ni de la meua terra. Un dia, dinant a casa Sílvia, vam preguntar: "què dinem?" i Xavi i Maria ens van dir: "sorpresa!", i ens van sorprendre amb aquest plat que, segons deien té el seu origen en la família murciana de Maria. Nosaltres l'hem fet nostre i, com a modificació, li hem afegit els trossets de surimi. La veritat és que és una manera fàcil, diferent i bona de menjar peix. 

INGREDIENTS (per dos persones):
-Panga (500g, equivalen a dos filets grans del mercadona).
-Ou dur (2)
-Maionesa (depén del gust de cadascú)
-Surimi (3 o 4 palets).

ELABORACIÓ:
-Posem la panga en l'olla ràpida amb aigua, a la posició 1 ja és suficient, només comencen els pitos apaguem el foc i amb el calor que queda s'acaba de fer. La treiem i la posem en un bol on la xafem amb una forquilla. En el mateix bol, ratllem els ous durs i posem un poc de maionesa i ho barregem tot bé. Afegim el surimi tallat a trossets com ens agraden de menuts i ho tornem a barrejar tot i ja està bo per menjar, si el volem més fred, ho posem a la nevera abans de menjar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada