dimecres, 27 de novembre del 2013

Bastonets de Bacó i formatge

Un dels costums que més ens agrada a casa a Sílvia i a mi és vore els partits del Barça amb una bona picaeta davant. Alguns dies fem coses més elaborades i d'altres papes i poc més. Com que a Silvia li agraden molt els dàtils amb bacó i a mi no m'acaben d'agradar,  vam fer aquest invent paregut que a mi personalment m'agrada molt, sobre tot acabat de fer.

INGREDIENTS:
-Bastonets de pà.
-Bacó a tallades fines.
-Formatge a talladetes fines, nosaltres normalment comprem Havarti.
-Oli.

ELABORACIÓ:
-Tallem el bacó i el formatge en tires igual d'amples que els bastonets de pa o un poc menys. En rotllem cada bastonet amb una tira de formatge i una de bacó de manera que el bacó quede per fora. Per subjectar-ho, podem gastar un "palillo". Quan ja tenim tots els rotllets fets, en una paella, calfem oli d'oliva i fregim cadascun dels rotllets fins que veiem el bacó dauradet. Interessa menjar-se'ls ràpid perquè si no el pa va fent-se blanet i no està tant bo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada