divendres, 9 de setembre de 2011

Rotllets d'ou

-Jo tinc el record de menjar des de menudet rotllets d'anis, estos són molt semblants, i igual de bons, però sense el gustet característic de l'anís.

INGREDIENTS:
-3 Ous
-3 Lllimonaes (gasificant per reposteria, cadascuna té un sobret blanc i un blau)
-Sucre (1 got, 250 grams).
-Oli (1 got menys 1 dit).
-Farina (la que admitisca la massa).

ELABORACIÓ:
-En un recipient en el que després podrem amassar, posem primer els ous i el sucre i ho anem barrejant. Després afregim l'oli i els sobrets blancs de les llimonaes i seguim mesclant, i per últim, afegim els sobrets blaus de les llimonaes i la farina i ho anem movent bé. Anem afegint farina fins que la massa es separa bé del recipient. En eixe moment ja podem començar a amassar. Treballem bé la massa i anem afegint la farina necessària i, quan ja ho tenim, comencem a fer boletes menudetes de massa, els passem el dit pel mig  i fem el foradet del rotllet. (si mullem el dit en l'oli és més fàcil perquè no se'ns enganxarà). Passem els rotllets per sucre, només per una banda, la que deixarem mirant cap a dalt, i els anem arreglant en una safata per posar al forn (fem els rotllets menudets i els posem prou separats a la llanda perquè al forn s'inflen i se'n pegarien els uns amb els altres). Precalfem el forn a 180º i posem els rotllets dins. En aproximadament un quart d'hora, els tindrem fets.

5 comentaris:

  1. Gràcies, Rafa! No m'enrecordava de la recepta. Veig que a la Valldigna els fan igual que a la Plana.

    ResponElimina
  2. Gracias por el consejo de untar las manos en aceite me ha resultado super útil

    ResponElimina