Esta no és una de les típiques coques que es fan al meu poble, més endavant les aniré penjant, però me la va passar ma mare perquè era molt ràpida i fàcil de fer, i la veritat és que és cert, en mitja horeta la tens a punt i no està malament.
INGREDIENTS:
-Oli (1/2 got)
-Aigua (1/2 got)
-Farina (la suficient per pastar)
-Ceba (al gust)
-2 Ous
-Sal
ELABORACIÓ:
-Es posen al foc l'oli i l'aigua amb un poc de sal, quan bull, comencem a tirar farina i a moure-ho amb una cullera de fusta. Afegim farina fins que ho podem pastar bé, ho anem pastant un ratet i després ho estenem sobre una llanda per posar al forn, si ja el teníem calent, en 10 minutets tindrem la pasta a punt.
Per una altra banda, sofregim la ceba en una paella i quan ja està, la treiem del foc, li tirem dos ous batuts i ho mesclem tot. Després ho escampem sobre la massa ja feta i la tornem a posar al forn, fins que l'ou ha collat i l'aspecte de la coca ja és un poc daurat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada