diumenge, 1 de juliol del 2018

Arròs amb rabo de bou i bolets

Com a valencià que sóc, m'agrada l'arròs amb qualsevol cosa i de totes les maneres. Per què no provar-lo amb el rabo de bou que també és una cosa que m'agrada moltíssim? Aquesta és una recepta experimental, però el resultat ha estat molt satisfactori.

INGREDIENTS:
-Arròs (Uns 100 grams per persona)
-Rabo de bou cuit (la quantitat que volguem)
-Bolets (Del tipus que més ens agraden, o variats, també poden ser secs o de pot)
-Caldo de carn (El que hem fet servir per coure el rabo, el triple que l'arròs que hem posat)
-Oli d'oliva
-Sal
-Alls

ELABORACIÓ:
-Abans que res hem de coure el rabo de bou, el podem cuinar de qualsevol manera per menjar-lo (en aquest bloc tinc més d'una recepta) i apartar algun tros per traure-li la carn o bullir-lo amb verduretes amb un perol a foc lent, fent xup xup un parell d'hores.
Una vegada cuit el rabo, en una paella posem un bon xorro d'oli i sofregim els bolets amb un poquet de sal. Quan més o menys estan, afegim els alls talladets ben xicotets o picats i la carn del rabo, que haurem separat de l'os i desmenussat. Quan ja ho tenim tot sofregit afegim l'arròs i el passem una miqueta per la paella també. Després afegim el caldo (que haurem revisat de sal) a foc alt i ho tenim bullint a foc viu uns 10 minuts, després baixem el foc perquè poc a poc vaja consumint-se el caldo i anem controlant el punt de l'arròs. Una vegada apagat el foc, el deixem reposar entre 10 i 15 minuts abans de menjar-lo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada