
INGREDIENTS:
-Macarrons (uns 100 grams per persona)
-Ceba (jo en pose una no molt gran per cada 2-3 racions)
-Alls (2 o 3 dents per cada ceba)
-Tomaca (ratllada o de pot, la quantitat depén de com ens agrade, jo en ratlle dos o tres per cada ceba).
-Tonyina (de pot, un pot cada 2 racions més o menys)
-Tonyina (de pot, un pot cada 2 racions més o menys)
-Oli.
-Sal.
-Sucre.
-Pa ratllat.
ELABORACIÓ:
-En un perol, posem a bullir aigua i, quan ja bull, posem els macarrons i un pessic de sal i els tenim bullint el temps que ens indique el paquet. Per una altra banda, en una paella amb un poc d'oli, posem la ceba i l'all tallats ben menudets i els sofregim bé i li posem sal. Quan ja està, afegim la tomaca i un poc de sucre per matar-li l'acidesa i un poc de sal per compensar. Al final, ja quan quasi ho anem a traure, afegim la tonyina i ho barregem tot bé. Quan ho tenim tot fet, en una cassola de fang, posem tot i ho barregem bé i li tirem un poc de pa ratllat per damunt. Posem la cassola al forn i ho gratinem un temps fins que el pa i la part de dalt dels macarrons queden sequets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada