dissabte, 30 de març del 2013

Llibrets de llenguado amb salmó fumat i all i oli gratinat

-L'altre dia, estant a casa ma mare, comentàvem que el peix no ens agrada massa. En aquell moment, Sílvia va comentar que a ella li agrada molt el llenguado, i ma mare va comentar que havia vist una recepta a la tele amb llenguado que tenia bona pinta. No sé en quin programa la va vore, la veritat, i tampoc si la va dir exàctament com havia eixit allà. Tampoc sé si jo la vaig fer exactament com va dir ella, però el resultat és el següent, i a mi em va resultar bastant agradable:

INGREDIENTS:
-Filets de llenguado (un llenguado per persona si no són molt grans estarà bé, si pot ser sense el cap, la pell i les espines, que podem aprofitar per fer un caldet de peix).
-Salmó fumat (del que venen envasat)
-All i oli (el podem comprar fet o fer-lo, en el següent enllaç, podem veure com)
     Ingredients per l'all i oli:
        -All (una dent)
        -Ou
        -Sal (un pessic)
        -Oli (uns 200-250 ml)

ELABORACIÓ:
-Si no ens ho han fet a la peixateria, netegem el llenguado i li llevem la pell i les espines i ens quedem només amb els filets. El tallem a trosets i anem colocant-los en una safata per al forn. Damunt de cada tros de llenguado, posem una talladeta de salmó fumat i ho tapem amb un altre filet de llenguado. Ho posem al forn prèviament escalfat a 180º i en un quart d'hora vint minuts veurem que ja està quasi fet. Posem una cullerada d'all i oli damunt de cada llibret i deixem que es gratine (podem posar el grill si volem). Quan ja està, ho treiem i ho servim per menjar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada