dimarts, 1 de gener del 2013

"Cocotets"

-La veritat és que el coco no m'agrada massa, i els dolços tampoc, però l'altre dia, quan li deia ma mare que em digués alguna recepta nova per posar al bloc em va dir: "Per què no fas cocotets? és molt fàcil i estan bons..." i sí, la veritat és que són molt fàcils de fer i estan bons, fins i tot a mi m'agraden, tot i el que he dit al començar.

INGREDIENTS:
-Coco ratllat (250 grams).
-Sucre (200 grams).
-2 ous.
Al mercadona venen unes bosses de coco ratllat de 125 grams, per tant, podem fer just la meitat de la recepta i ja està bé, si no hi ha molta gent per menjar, ja n'ixen prou. 

ELABORACIÓ:
-Juntem tots els ingredients en un bol i els anem barrejant molt bé perquè quede una massa prou uniforme. Després anem fent boletes i les anem posant damunt del paper vegetal o en motlles petits per trufes. Ho posem tot al forn a una temperatura no molt alta, uns 150 graus ja està bé perquè si no se'ns cremen per fora abans de fer-se per dins i abans que estiguen daurats, ja estan, millor que no se'ns cremen. Menys de mitja hora de forn és suficient. 

5 comentaris:

  1. M'han recordat molt als que feia la meua iaia!! Què bons! Si te'n sobren, me'n guardes! Que tingues molt bon any 2013! Marta

    ResponElimina
  2. Hola Rafa,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 27000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina
  3. Que bons!! ja els e fet i queden genials!! gracies x la recepta!! Es agradable llegir algo menys tècnic i explicat mes de casa!! Una abarada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu, Inés, m'alegre que t'agraden. Una abraçada!!!

      Elimina