dimecres, 9 de novembre de 2011

"San Jacobos"

-Un altre plat que podem comprar ja preparat per fregir-lo i en pau, però l'altre dia, recordant lo bons que els feia ma mare quan era menudet, els vam tornar a fer i vaig reviure aquell plaer de les coses senzilles però fetes amb gràcia.

INGREDIENTS:
-Pernil dolç(talladet finet)
-Formatge(tipo gouda o del que ens agrade, talladet finet també).
-Ou
-Pa ratllat.
-Oli.

ELABORACIÓ:
-Si el pernil dolç és gran, el doblem per la meitat i posem dins una tallada de formatge; si és menudet, posem dos tallades de pernil i una de formatge en mig. En un plat fondo, batim un ou, i en un altre plat, posem pa ratllat, si el ratllem nosaltres sempre queda més bo que si el comprem ratllat, però és igual. Passem cada llibret per ou i després per pa i els fregim en una paella amb oli abundant i ben calent. Volta i volta fins que queden un poc dauradets i ja estan. Després els posem en un plat amb paper de cuina perquè xucle un poc l'oli abans de servir-los i ja està.

Cap comentari:

Publica un comentari