diumenge, 9 d’octubre de 2011

Amanida d'arròs

-Un plat molt senzill i amb moltíssimes variacions depenent del gust de cadascú, ací posaré tots els ingredients possibles, cadascú que trie els que més li agraden.

INGREDIENTS:
-Arròs (depèn de la quantitat que volguem fer per persona i de la quantitat d'ingredients que li posem. Si en posem molts, amb una tasseta per persona, prou, si no, en posem més).
-Enciam
-Tomaca
-Cogombre (al meu poble li diem pepino i ens quedem tant a gust)
-Tonyina (de pot)
-Surimi (palet de cranc)
-Olives (farcides d'anxova, si les tallem per la meitat o a trossets, queda millor).
-Pernil dolç i pernil normal.
-Formatge ratllat, dacsa, alcaparres,... a gust de cadascú (la dacsa convé posar-la després perquè es fa roïn ràpid, i si en sobra i la guardem, ho fa roïn tot).
-Sal
-Oli
-Maionesa, o salsa rosa o el que volguem.

ELABORACIÓ:
-En un perol, posem a bullir prou aigua i li posem sal. Quan bull, tirem l'arròs i ho bullim uns vint minutets, però millor anar provant. 
 En un recipient gran, anem posant tots els altres ingredients talladets a trossets menudets i els anem mesclant. Quan ja està l'arròs, l'escorreguem i el rentem i després ho barregem tot. A l'hora de menjar, cadascú es posa oli o la salsa que vulga i ja està.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada