Les receptes de Reme

dijous, 23 de juliol del 2009

Arròs al forn amb fesols i nap

›
Segons ma mare aquest és "el millor arròs de tots", a mi m'agrada però el preferisc sense fesols i nap i amb cigrons, l'a...
3 comentaris:
dissabte, 18 de juliol del 2009

Coques de dacsa

›
Plat típic de la comarca de la Safor, i més en concret dels pobles d'Oliva i Rótova. En aquest últim poble, que és el meu, són famoses l...
10 comentaris:
dijous, 9 de juliol del 2009

Fideuà

›
Aquest plat, pel que he llegit, és originari de la Safor, comarca on està el meu poble, Rótova, allà hi ha el costum de fer-lo amb fideus gr...
diumenge, 5 de juliol del 2009

Pollastre al forn

›
-Menjar típic i amb moltes formes de cuinar-lo, però des de que era menudet, que era un dels meus sopars preferits quan el feia ma mare, i a...
dijous, 2 de juliol del 2009

Arròs al forn amb tomaqueta

›
L'arròs al forn tradicional, que per cert és el que a mi més m'agrada, es fa amb carn i cigrons. Aquest que presente a continuació, ...
dilluns, 29 de juny del 2009

Paella Valenciana

›
Un valencià no podia començar d'una altra manera un recull de receptes. En els anys que he estat vivint a Catalunya, he menjat molts arr...
2 comentaris:
‹
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Rafa Faus García
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.