Les receptes de Reme

dilluns, 28 de març del 2011

Pollastre "al ajillo"

›
Igual que quan vaig penjar el conill, torne a demanar disculpes pel castellanisme, però així és com ho diem i com ho disfrutem. M'agrada...
dilluns, 14 de març del 2011

Sopa de rei

›
-Este és, segons la majoria de gent que el prova, "un dels millors pastelons", tot i que l'aspecte que té no és gens atractiu....
1 comentari:
dissabte, 8 de gener del 2011

Potatge de verdures i cigrons

›
-Abans de començar, dir que ja sé que sembla escrit en "xurro", però per no posar directament "potaje", que és com ho di...
dissabte, 1 de gener del 2011

Còctel de gambes

›
-Aprofite que ens trobem en les festes nadalenques per posar un plat que ja fa molts anys que mengem sempre en la picaeta de la nit de Nad...
divendres, 24 de desembre del 2010

Tonyina al forn

›
-La veritat és que quasi sempre em menge la tonyina a la planxa, però això obliga a fer alguna cosa per acompanyar-la. En este plat, molt se...
2 comentaris:
dijous, 9 de desembre del 2010

Llenties

›
-Éste és un plat que quan era menut no m'agradava gens, encara recorde com ma mare ens les triturava tant a mi com a la meua germana per...
1 comentari:
dissabte, 27 de novembre del 2010

Berenar de Pasqua

›
-Este és el nom amb el que ma mare diu que coneixien este menjar "quan érem menudets", i quan jo era menut, també el coneixíem aix...
1 comentari:
dissabte, 20 de novembre del 2010

Bescuit

›
-Un altre dolç, aquest destaca per la seua textura, és com rossegar una esponja, això fa que al mullar-lo en la llet s'empape molt i que...
dimecres, 10 de novembre del 2010

Crema de carabassó

›
-Una crema més, igual que les altres però canviant l'ingredient principal, en aquest cas, com que el carabassó és una cosa que no m'...
dilluns, 25 d’octubre del 2010

Flam de carabassa

›
-Des de que mon pare i ma mare van plantar carabasses al bancal, es multipliquen a casa les receptes que les tenen com a ingredient principa...
1 comentari:
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Rafa Faus García
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.