INGREDIENTS:
-Dos tassetes d'arròs (200 grams aproximadament, jo gaste "La fallera especial paellas")
-6 tassetes de caldo de carn (jo en aquest cas he fet un caldo amb barreja de carns i verdures)
-Mig rellom ibèric de porc (uns 250g)
-Oli d'oliva (un bon xorro a la paella, sense acabar d'omplir-la tota
-Mitja ceba tendra
-Tres grans d'all
-Una tomaca de pera
-Mig paquet de bolets deshidratats (jo gaste els Trevijano que venen a consum en paquets de 40 grams)
-Sal (al gust)
-Mig sobre de preparat per paella (espècies amb safrà)
ELABORACIÓ:
-Posem l'oli a la paella i sofregim el rellom tallat a trossets xicotets. Quan ja està ben daurats, afegim l'all, la ceba i la tomaca tallats ben menuts (jo en aquest cas ho he passat tot per la batidora de braç) i els bolets (que prèviament haurem hidratat tenint-los en remull amb aigua uns vint minutets. Si volem podem guardar part d'aquesta aigua per barrejar-la amb el caldo. Jo en aquest cas no ho he fet perquè el caldo que tenia estava molt bo i no volia que fera tant gust a bolets).
Una vegada ho tenim tot ben sofregit, posem l'arròs i el sofregim una miqueta, així, segons ma mare, evitem que se'ns passe. Afegim el preparat per paella i el caldo ja bollint. Ho tenim uns 10 minutets bollint a foc viu o fins que veiem que comença a assomar massa l'arròs i baixem el foc perquè s'acabe de consumir poc a poc el caldo. Una vegada acabant, el deixem reposar uns minutets i ja ens el podem menjar. Nosaltres en aquest cas, directament del caldero. Boníssim!