diumenge, 25 de març del 2012

Magre amb allets i xampinyons

-"Mamà, he comprat magre a taquets, com el puc fer?". En aquell moment es produeix una "Brainstorm" perquè jo trie la manera que més m'agrade. Com que anava just de temps i encara més de ganes, trie esta, ben fàcil i ràpida. Podem afegir-li tot allò que ens agrade.

INGREDIENTS:
-Magre de porc (a taquets)
-Alls.
-Xampinyons.
-Oli.
-Sal.

ELABORACIÓ:
-En una paella, calfem oli i posem els alls sencers, fent-los un tallet i sense pelar-los ni res. Afegim la carn i la sofregim ben sofregida. Per una altra banda, tallem els xampinyons com més ens agraden, a làmines o a trossets més menudets, i els afegim a la paella. Posem la sal que ens agrade i ens esperem que estiga tot fet. La recpeta té moltes varietats, podem afegir ceba, o carlota o les verdures que volguem. També podem posar una fulleta de llorer o qualsevol altra espècia, o fins i tot un xorret de conyac.

diumenge, 18 de març del 2012

Truita d'espinacs

-Després d'un llarg temps d'inactivitat, tornem amb una recepta molt senzilla i molt ràpida de fer, i que a mi m'agrada molt, sobre tot des de que, quan era menut, em vaig obsesionar amb els espinacs per tal de ser igual que "Popeye".

INGREDIENTS:
-Espinacs.
-Alls.
-Ous.
-Oli.
-Sal.

ELABORACIÓ:
-Tallem els alls menudets i els daurem en una paella amb oli. Després afegim els espinacs nets (jo compre les bosses que venen ja netes i en pose una sencera). Quan els espinacs ja s'han reduit, ja estan fets. A mi no m'agrada cuinar-los molt perquè si no, amarguen.
 En un plat, batem els ous i afegim els espinacs amb els alls una vegada ja estan fets. Ho barregem bé i ho posem en la mateixa paella o en una altra ben calenta. Després ho cuinem com fem qualsevol truita.