-"Mamà, he comprat magre a taquets, com el puc fer?". En aquell moment es produeix una "Brainstorm" perquè jo trie la manera que més m'agrade. Com que anava just de temps i encara més de ganes, trie esta, ben fàcil i ràpida. Podem afegir-li tot allò que ens agrade.
INGREDIENTS:
-Magre de porc (a taquets)
-Alls.
-Xampinyons.
-Oli.
-Sal.
ELABORACIÓ:
-En una paella, calfem oli i posem els alls sencers, fent-los un tallet i sense pelar-los ni res. Afegim la carn i la sofregim ben sofregida. Per una altra banda, tallem els xampinyons com més ens agraden, a làmines o a trossets més menudets, i els afegim a la paella. Posem la sal que ens agrade i ens esperem que estiga tot fet. La recpeta té moltes varietats, podem afegir ceba, o carlota o les verdures que volguem. També podem posar una fulleta de llorer o qualsevol altra espècia, o fins i tot un xorret de conyac.